IVN-excursie over landschap en geologie

Op zondag 10 januari is het ontstaan van het landschap van de Veluwe het thema van de natuurexcursie die IVN-Eerbeek en omstreken dan houdt. Deze eerste excursie in 2010 vindt plaats in de omgeving van landgoed Coldenhove en de Zilvense hei en duurt ongeveer twee uur.

Om 14.00 uur is de start van de landschapsexcursie op de parkeerplaats van vakantiepark Landal aan de Boshoffweg in Eerbeek. Onder leiding van IVN-natuurgidsen wordt een bezoek gebracht aan diverse plaatsen in het gebied die kenmerkend zijn voor het ontstaan van het landschap.

Aan deze excursie kan iedereen meedoen, die in staat is de tocht van ca. 4 à 5 km zelfstandig te volbrengen. Goed schoeisel is daarbij belangrijk. Deelname is gratis en het is ook niet nodig dat men zich van tevoren opgeeft. Wie dat graag wil kan na afloop een vrijwillige bijdrage geven voor het educatieve werk van het IVN. Nadere inlichtingen zijn verkrijgbaar bij de hoofdgids: Wim Blom, tel 0313-653422.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.