Vogelvrienden in de prijzen

Vogelvereniging Vogelvrienden Doesburg winnen persoonlijk en als club goud, zilver en brons bij bondskampioenschap in Zutphen.

Leden van Vogelvereniging Vogelvrienden hebben op de Nationale kampioenschappen in Zutphen op 2 en 3 januari uitmuntende resultaten geboekt. Tijdens dit kampioenschap worden hoofdzakelijk de vogels ingezonden welke in het jaar 2009 zijn gekweekt. Drie leden van Vogelvrienden Doesburg waren gezamenlijk goed voor 7x goud, 6x zilver en 6x brons. Cor Römer won 1x zilver bij de kanaries, Dylan Volman was goed voor 1x maal goud, 1x zilver en 2x brons in de klasse agaporniden (dwergpapagaaien) terwijl het lid Raymond Stienissen de grote winnaar was bij de agaporniden en grote parkieten, met 5x goud, 5 maal zilver en 4 maal brons.
Door deze uitzonderlijke prestaties mocht Vogelvrienden Doesburg ook de gouden prijs voor clubkampioenschap van de grote parkieten in ontvangst nemen. Bovengenoemde leden hadden zich overigens ook al kampioen mogen noemen bij de plaatselijke en regionale kampioenschappen.
Door deze kweekresultaten mag toch wel een kleine vereniging als Vogelvrienden Doesburg
trots zijn op hun leden die zulke prestaties leveren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.