Home / Dieren / Gerritsen erelid Erica ’76

Gerritsen erelid Erica ’76

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van VV Erica ’76 in Dieren, werd Piet Gerritsen (op de foto in het midden) op de eerste dag van het jaar benoemd tot erelid van de club. Voorzitter Piet Nicolaï reikte hem de bijbehorende oorkonde uit. Ook werden vier leden-van-verdienste benoemd, de heren: Overgoor (links), Berendonk (rechts) en de op de foto ontbrekende heren Corbkeen en Reinhart. Alle vijf werden ze gloedvol toegesproken vanwege hun verdiensten in alle geledingen van de Dierense voetbalclub.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.