Home / Laag-Keppel / Westerhof langer bij Sp Brummen

Westerhof langer bij Sp Brummen

Jan Westerhof uit Veenendaal, die momenteel met zijn tweede seizoen als hoofdtrainer bezig is bij het eerste elftal van Sportclub Brummen, is ook tijdens het seizoen 2010/2011 de hoofdcoach van het Brummense vlaggenschip. Zowel oefenmeester als bestuur van de voetbalclub zijn uitermate tevreden over de samenwerking. De geelblauwe formatie strijdt in de 3e klasse B mee voor een plaats in de top en Westerhof ziet nog voldoende groeimogelijkheden voor de selectiegroep. Daarnaast is een optie afgesproken voor het seizoen 2011/2012.
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.