Bezwaren plannen Beinum West ongegrond

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Doesburg heeft in haar vergadering van 8 december de bezwaren tegen de vrijstelling en bouwvergunning voor het bouwen van 105 woningen in Beinum West fase 1 A ongegrond verklaard. Het college heeft ook opdracht gegeven om te onderzoeken of de realisering van de definitieve ontsluiting op de Breedestraat eerder kan worden uitgevoerd om zo de duur van de ontsluiting via de Camstede te verkorten. Het ministerie van Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) heeft via een brief laten weten dat de werkzaamheden ten behoeve van de eerste fase van Beinum West door mogen gaan. Tegen het besluit van de minister staat beroep open bij de rechtbank. Door de Stichting tot Behoud van de Stadsweiden in Beinum West is inmiddels beroep ingesteld en is er een voorlopige voorziening gevraagd. De brief van het ministerie van LNV staat op www.doesburg.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.