Home / Dieren / Dieren valt in de prijzen

Dieren valt in de prijzen

Dieren is een aantal grote prijswinnaars rijker dankzij de Super Postcodeprijs van 250.000 euro. Tijdens de live trekking in het programma ‘Hoe wordt 2010?!’ op Nieuwjaarsdag werd duidelijk dat de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij in de winnende postcode 6951 BS een bedrag van 250.000 euro met elkaar mogen verdelen. Dat postcodegebied bevat een deel van de Wilhelminaweg.

De trekking van de Postcode Loterij was live op televisie te volgen bij RTL4. Naast de winnaars uit Dieren vallen de deelnemers van nog eens elf andere postcodes in de prijzen, waaronder de PostcodeKanjer van 30 miljoen euro.

In totaal vallen 12 postcodes in de prijzen: 3x 100.000 euro, 3x 250.000 euro, 3x 500.000 euro, 2x 1.000.000 euro en de Postcode Kanjer van 30 miljoen euro. Het totale prijzengeld dat op 1 januari in de tv-uitzending is uitgedeeld komt daarmee op 34.550.000 miljoen euro. Al deze prijzen delen de deelnemers uit de winnende postcodes. Bij de Kanjer delen ook de wijkbewoners mee in de prijs.

www.postcodeloterij.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.