Home / Giesbeek / Pronkzitting Knor- en Knalpot

Pronkzitting Knor- en Knalpot

Carnavalsvereniging Knor- en Knalpot uit Giesbeek houdt op zaterdag 9 januari de Pronkzittingsavond in feestburcht ’t Hof van Giesbeek aan de Kerkstraat in Giesbeek. De belangrijkste momenten van deze avond zijn het aftreden van Prins Gert-Jan I, Prinses Riet, Adjudant Marcel, Jeugdprins Jordy, Jeugdprinses Jouyen de bekendmaking van het 49ste nieuwe Prinsenpaar. De zaal van’t Hof van Giesbeek is vanaf 19.15 uur geopend.
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.