Zwemvierdaagse Doesburg

In zwembad Den Helder in Doesburg werd werd in de laatste dagen van het jaar weer de zwemvierdaagse gehouden door D.W.V en zwembad Den Helder. Dit evenement is een echte traditie geworden; na alle feestdagen vier dagen baantjes zwemmen. Men had de keuze uit 250 of 500 meter zwemmen. Veel ouders met kinderen maakten gebruik hiervan. De jongste zwemmertjes hadden dit najaar pas hun A-diploma gehaald en konden na het afleggen van 250 meter op woensdag hun eerste medaille in ontvangst nemen. Er waren 55 zwemmers die voor de eerste keer meededen en één persoon zwom voor de 22e keer.
Het was overigens niet zomaar baantjes zwemmen, want de organisatie had voor een DJ gezorgd die voor gezellige muziek zorgde zodat het een geweldige happening werd.
In totaal deden 160 mensen mee en een stuk of tien die een paar avonden zwommen – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.