Home / Doesburg / Vrouw gewond na val met fiets

Vrouw gewond na val met fiets

Een 49-jarige vouw uit Doesburg is donderdag 31 december even na zeven uur in de avond gevallen met haar fiets. De vrouw fietste samen met haar man naar huis. Op de Barend Ubbinkweg in Doesburg is zij tegen de hoge stoeprand naast het fietspad gereden waarbij zij ten val kwam. Daarbij kwam ze met haar hoofd tegen de stoeprand waarna ze even bewusteloos is geweest. Ter controle is de Doesburgse met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.