GroenLinks Doesburg stelt lijst en programma vast

Donderdag 10 december heeft de algemene ledenvergadering van GroenLinks Doesburg de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart 2010 vastgesteld. De leden hebben navolgende personen als kandidaat-raadslid gekozen: 1. Kees van Immerzeel, 2. Bert Stulp, 3. Fawaaz Ahmad, 4. Liesbeth Sillem, 5. Koen de Groote, 6. Arie Niks, 7. Anneke van Zoest, 8. Anna Pietersma, 9. Erik Lam, 10. Jan van Petersen, 11. Antoinette Hovingh, 12. Jaap Brandenburg.
De vergadering heeft eveneens – na discussie over de ingediende amendementen – het verkiezingsprogramma bekrachtigd. Uit dat verkiezingsprogramma blijkt dat GroenLinks zich in het bijzonder zal inzetten voor het milieu, maar zich daarnaast ook zorgen maakt over de sociale keerzijde van een stad in crisistijd. Het bijgewerkte verkiezingsprogramma is binnenkort te lezen op www.doesburg.groenlinks.nl.

De bijeenkomst is door voorzitter Arie Niks als historisch bestempeld. Het is immers de eerste keer dat GroenLinks meedoet aan de verkiezingen in Doesburg. Landelijk is Doesburg de snelst groeiende afdeling van GroenLinks.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.