Rijbewijskeuringen Beekbergen

Woensdag 13 januari kunnen 70-plussers zich medisch laten keuren, wanneer de geldigheid van hun rijbewijs bijna verloopt. Deze rijbewijskeuring kost 35 euro inclusief BTW en wordt georganiseerd door Regelzorg, in samenwerking met een geregistreerde keuringsarts en vindt plaats in Dorpshuis De Hoge Weye aan de Dorpstraat 34 in Beekbergen.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak kan tijdens kantooruren gebeld worden naar het afsprakenbureau van Regelzorg via tel. 088 – 2323300. Het is ook mogelijk om on-line een afspraak te maken via www.regelzorg.nl.
Speciaal voor vrachtwagenchauffeurs werkt Regelzorg sinds kort samen met diverse artsen voor een betaalde keuring op diverse locaties in de regio.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.