Home / Velp / D1 pupillen van DVOV kampioen

D1 pupillen van DVOV kampioen

Het D1 team van DVOV is kampioen geworden in de najaarscompetitie. DVV uit Duiven werd op eigen terrein maar nipt verslagen: 1-0. De spelers waren door het dolle heen en renden na het laatste fluitsignaal uitzinnig van vreugde over het hele veld. Trainer coach Frans van Suylekom is de met de F1, de E1 en nu ook de D1 kampioen geworden. Zijn compagnon Sjoerd van de Hatert heeft evenveel successen. Dij DVOV hebben ze het over een gouden koppel.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.