PFC zwemt weer wedstrijden

Zwemvereniging PFC Rheden maakte afgelopen seizoen weer een start met een wedstrijdzwemafdeling. Het eerste seizoen werd er alleen getraind en dit seizoen is het tijd om echte wedstrijden te zwemmen. In zwembad Valkenhuizen in Arnhem zwommen 12 december vijf leden van de afdeling de tweede officiële wedstrijd van PFC Rheden.

Milan Wildeboer verbeterde op de 50 meter vrije slag in 56.60 seconden zijn persoonlijke record met twaalf seconden en Beaudine Schalk zwom met 41.67 seconden naar een eerste plek op dezelfde afstand. Ook Anouck van der Vlist, Noëlle de Vree en Tycho Wildeboer kwamen onder andere uit op de tweehonderd meter rugslag en de vijfentwintig meter vlinderslag.

Iedereen die misschien ook wel wil wedstrijd zwemmen, kan op maandag en donderdag van 18.00 tot 18.45 uur een kijkje nemen en mee zwemmen in zwembad De Dumpel in Velp. Naast wedstrijd zwemmen biedt PFC Rheden ook diplomazwemmen, recreatief zwemmen, waterpolo en synchroonzwemmen.

Trainster Liselore Elijzen, tel, 06 – 28036005; www.pfcrheden.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.