Home / Loenen / Reunie CJV en Balalaika

Reunie CJV en Balalaika

Enkele oud-leden van de CJV en volksdansgroep Balalaika uit Loenen zijn van plan op zaterdag 10 april 2010 een reünie te houden. Ze willen die dag graag herinneringen ophalen en oude contacten hernieuwen; maar daarnaast willen ze ook graag een fotoreportage laten zien over de tijd van toen. Hiervoor zijn ze nog op zoek naar oude kiekjes uit de CJV en Balalaika-tijd.
Natuurlijk gaan ze die dag ook nog even de dansvloer op.
Oud-leden kunnen zich aanmelden bij een van de onderstaande adressen. Leuke foto’s uit albums of schoenendoos zijn welkom. Stuur een briefje met: naam,adres en telefoonnummer (indien mogelijk uw e-mail) of bel: Ab van Zeumeren Kraaiheide 51 6961 PC Eerbeek 0313-650544. Wim Ruegenbrink Weg naar Voorst 194 7205 CX Zutphen 0575-514323 of Ineke Berends Horstweg 29b 7371 BN Loenen 055-5051386.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.