Breakdancelessen bij 0313

Breedtesport Doesburg houdt vanaf januari 2010 breakdancelessen voor de Doesburgse jeugd van zes tot en met twaalf jaar bij 0313. Het tien lessenprogramma wordt op woensdagmiddagen gegeven door Dennis Merkus van Skylow. De Doesburge jeugd heeft op school een inschrijfformulier meegekregen.

In november kreeg de schooljeugd een kennismakingsles breakdance en daar werd enthousiast op gereageerd. Het tien lessenprogramma is elke woensdag bij 0313. Van 15.00 tot 16.00 uur is er een les voor de kinderen uit groep 3, 4 en 5 en van 16.00 tot 17.00 uur krijgen de kinderen uit groep 6, 7 en 8 les. De kosten bedragen 25 euro en dienen bij de eerste les voldaan te worden.
Inschrijven is mogelijk tot 8 januari. Per groep is er plaats voor minimaal acht en maximaal twaalf kinderen. Na de inschrijving ontvangen de deelnemers meer informatie.

Breedtesport Doesburg, tel. 06 – 51200695; Hyves. www.breedtesportdoesburg.hyves.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.