Onderzoek naar vermiste man uit Beekbergen

De politie is een groot onderzoek begonnen naar de vermissing van autohandelaar Henk van Ravenhorst (48) uit Beekbergen. Een politiewoordvoerder maakte woensdag bekend dat een regionaal rechercheteam van tenminste 25 personen is ingezet.

Van Ravenhorst werd dinsdag29 december als vermist opgegeven nadat hij niet op een afspraak was verschenen, aldus de politie. De donkergrijze Mercedes Vito van de ondernemer, een zogenoemde autoambulance waarop een andere auto vervoerd kan worden, werd onder verdachte omstandigheden bij zijn huis aan de Arnhemseweg gevonden.

Nadat de vermissing dinsdag was gemeld, is de politie direct begonnen met een buurtonderzoek. Ook sprak zij met diverse familieleden en kennissen van de autohandelaar. De informatie die daaruit is gekomen, was voor de politie voldoende aanleiding een regionaal rechercheteam op te tuigen. De politie sluit niet uit dat de man slachtoffer is geworden van een misdrijf.

Henk van Ravenhorst is ongeveer 1.80 lang, tenger en heeft blond haar en blauwe ogen, aldus de politie. Dinsdag was hij gekleed in een spijkerbroek, zwart fleecejack en droeg hij zwarte halfhoge schoenen. De politie is op zoek naar getuigen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.