Muziek op Schoot

Sinds anderhalf jaar verzorgt Martine Spruijt (41) lessen ‘Muziek op Schoot’. Ze is gediplomeerd docent in dit vak en heeft een grote affiniteit met kleine kinderen. Gedurende drie kwartier biedt zij kinderen van zes maanden tot vier jaar (verdeeld in verschillende leeftijdsgroepen en vergezeld van een ouder) liedjes, muziek, beweging en spelletjes aan. ‘Lessen’ is een te groot woord. Martine: “De kinderen mogen hun eigen tempo bepalen. Meedoen is natuurlijk het leukst, maar niet verplicht. Aan de zijlijn toekijken is ook goed. Kinderen pikken op waar ze aan toe zijn.” Met haar heldere stem en sprankelende mimiek weet Spruijt de aandacht van de hummels gevangen te houden. Dat op zich is al een compliment. De cursussen worden aangeboden in blokken van tien keer en vinden plaats op de woensdagochtend in de Blokhut aan de Woth Rhedenseweg. Het volgende blok start op 13 januari 2010.

Meer info op: www.tierelier-muziekplezier.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.