Gewonden bij ongeval Hoenderloo

Op woensdag 30 december zijn in Hoenderloo bij een botsing op de Otterloseweg zes mensen gewond geraakt, waarvan één zwaargewond. Alle betrokkenen werden naar het ziekenhuis gebracht.

Een 25-jarige man uit Hoenderloo reed rond 09.45 uur vanuit zijn woonplaats op de Otterloseweg richting Apeldoorn. In een bocht raakte de automobilist, vermoedelijk door de gladheid, op de verkeerde weghelft. Daarbij botste hij frontaal op een tegemoetkomende auto. De 25-jarige sloeg over de kop en belandde in de berm. De man liep inwendig letsel op en werd door de brandweer uit zijn auto geknipt, om vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis in Utrecht vervoerd te worden. In de tegemoetkomende auto zat een gezin van vijf personen, afkomstig uit Zwolle. Het letsel van deze inzittenden varieerde van rugletsel tot lichte verwondingen. Ook zij werden naar het ziekenhuis gebracht.
De doorgaande weg is tot na het middaguur afgesloten geweest in verband met de hulpverlening, het onderzoek door de verkeersongevallendienst en het wegslepen van de auto’s.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.