Home / Drempt / Containerbrand in Drempt

Containerbrand in Drempt

Dinsdag 29 december werd rond 19.30 uur de brandweer van Doesburg opgeroepen voor een containerbrand aan de Dreef in Drempt. Ter plaatse bleek het om een ondergrondse container voor kunststofafval te gaan. Dit afval brand niet echt, maar geeft wel een behoorlijke rookontwikkeling. De brandweer van Doesburg hing een grote slang in de container en pompte deze vol water, zodat het niet langer smeulde. Helaas zal dit soort brandjes in de regio de komende dagen nog wel vaker voorkomen doordat in containers vuurwerk gegooid wordt – foto Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.