Home / Doesburg / Cursus olieverf voor volwassenen

Cursus olieverf voor volwassenen

Vanaf 5 januari en op dinsdagen daarna ook van 20.00 tot 22.00, geeft Maaike Sietzema lesgeven aan de Schilderschool in Doesburg. Zowel beginners die nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden van olieverf, als ook de meer gevorderden die graag nieuwe werkwijzen willen
Ontdekken, zijn welkom. Eerst wordt in vier lessen studie gemaakt waarin wordt kennisgemaakt met steeds een andere wijze van schilderen met olieverf. Daarna gaan ze vier lessen werken aan een schilderij op doek.

www.volwassenkunst.info 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.