Home / Dieren / Revanche in Filmhuis

Revanche in Filmhuis

In Filmhuis Dieren, schouwburg Theothorne, is zondag 3 januari om 20.00 uur de film Revanche te zien. De film gaat over ex-gedetineerde Alex die droomt over een nieuw bestaan samen met zijn vriendin Tamara. Tamara is een uit Oekraïne afkomstige prostituee. Om zijn schulden af te betalen en zijn criminele milieu voor altijd de rug toe te keren, berooft Alex een bank in een klein dorp in Oostenrijk. Bij de daaropvolgende schietpartij wordt Tamara door een verdwaalde kogel van de politie dodelijk getroffen. Alex ontkomt en vlucht naar de afgelegen boerderij van zijn opa. Daar komt Alex tot een ontdekking die leidt tot zijn fatale plan om de dood van zijn geliefde te wreken.

www.filmhuisdieren.nl 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.