Home / Dieren / Duizenden oliebollen

Duizenden oliebollen

Op verschillende plaatsen maken de bakkers van oliebollen momenteel overuren. Piet Koopman (foto) is al jarenlang de ongekroonde oliebollenkoning van Dieren. Ook dit jaar zal hij er weer duizenden bakken in de bakwagen die staat opgesteld voor de winkel van Bakker Koers aan de Boulevard in Dieren. Koopman bakt niet alleen heerlijke oliebollen, maar heeft daarbij ook voor iedereen nog tijd voor een praatje of een kwinkslag – foto Wencel Maresch

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.