Politie zoekt getuigen ongeval

Een 53-jarige automobiliste uit Eerbeek raakte maandagmiddag 28 december licht gewond bij een verkeersongeval op de Eerbeekseweg in Brummen. De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval.
De hulpdiensten kregen omstreeks 15.30 uur de melding van het ongeval. De 53-jarige vrouw reed op bovengenoemde locatie in de richting van Brummen en is op de verkeerde weghelft terecht gekomen. Hierdoor kwam zij in botsing met een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 42-jarige man uit Eerbeek. De vrouw is met licht letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallendienst van de politie kwam ter plaatse en stelde een onderzoek in. De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval, zij kunnen bellen met 0900-8844.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.