Home / Laag-Keppel / Brand in schuur met koeien

Brand in schuur met koeien

Op maandagavond 28 december woedde er een brand in een schuur bij een boerderij aan de Zutphensestraat in Brummen. In de schuur stonden zo’n 30 koeien. Een aantal van hen raakte gewond en een aantal is omgekomen.
De hulpdiensten kregen omstreeks 21.00 uur de melding van de brand. Door nog onbekende oorzaak was er brand ontstaan in de schuur waarin de koeien stonden. In de naastgelegen schuur, waar geen brand woedde, maar wel gevaar voor was, stonden ook nog eens 10 koeien. Deze laatste konden allemaal tijdig worden bevrijd. De brandweer bluste de brand, maar kon niet voorkomen dat de schuur volledig afbrandde. De politie heeft oorzaak de brand in onderzoek.
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.