Brand in schuur met koeien

Op maandagavond 28 december woedde er een brand in een schuur bij een boerderij aan de Zutphensestraat in Brummen. In de schuur stonden zo’n 30 koeien. Een aantal van hen raakte gewond en een aantal is omgekomen.
De hulpdiensten kregen omstreeks 21.00 uur de melding van de brand. Door nog onbekende oorzaak was er brand ontstaan in de schuur waarin de koeien stonden. In de naastgelegen schuur, waar geen brand woedde, maar wel gevaar voor was, stonden ook nog eens 10 koeien. Deze laatste konden allemaal tijdig worden bevrijd. De brandweer bluste de brand, maar kon niet voorkomen dat de schuur volledig afbrandde. De politie heeft oorzaak de brand in onderzoek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.