Home / Beekbergen / Paranormale Mix Avond De Horizon

Paranormale Mix Avond De Horizon

Spirituele Vereniging De Horizon uit Beekbergen houdt op dinsdag 5 januari een Paranormale Mix Avond, met Fred Kaak als gast. Fred werkt niet alleen met kaarten, maar ook Zandlezen staat op het programma. Ook heeft Kaak veel in huis wat betreft de gezondheid, want hij is Iriscopist en weet veel van homeopathie. Het wordt hoe dan ook een informatieve avond. Belangstellenden voor deze spirituele avond kunnen vanaf 19.30 uur terecht in Dorpshuis De Hoge Weye aan de Dorpstraat in Beekbergen.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.