Stichting Vrienden Velper Bach Ensemble

Een werkgroep van oud-leden van het Velper Bach Ensemble heeft de Stichting Vrienden van het Velper Bach Ensemble opgericht. Iedereen die het Velper Bach Ensemble een warm hart wil toedragen, kan vriend of vriendin worden van de stichting voor minimaal 15 euro per jaar. Vrienden worden op de hoogte gehouden van de concerten en zijn eenmaal per jaar welkom op een vrienden-repetitie van het koor. Aanmelden kan via Stichting Vrienden van het Velper Bach Ensemble, postadres Rozendaalselaan 69, 6881 LB Velp, tel. 026-3620575 of via e-mail, info@eenpassievoorboeken.nl.

www.velperbach.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.