Nieuwjaarsbijeenkomst Wijkplatform Velp-Zuid

Het Wijkplatform Velp-Zuid nodigt alle bewoners van die buurt uit om samen het jaar 2010 in te luiden. Op dinsdag 5 januari van 16.00 tot 18.00 uur zijn de bewoners welkom in Het Kasteel aan de Van Heeckerensstraat in Velp.

Een poosje geleden hebben het wijkvernieuwingsteam, bestaande uit de gemeente Rheden, Vivare en het Wijkplatform, de bewoners uitgedaagd mee te doen aan een prijsvraag. Ze zijn uitgenodigd een idee in te leveren om Velp-Zuid leuker, mooier of beter te maken. De jury, bestaande uit wethouder Luuk Kuiper van de gemeente Rheden, de Arjan Jongstra van Vivare en mevrouw Betsema van Wijkplatform Velp-Zuid, heeft alle inzendingen bekeken en de winnaars bepaald. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst maakt de jury de winnaars en het winnende idee bekend.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.