Dronken Rhedenaar uit trein gehaald

De politie heeft maandagavond op het station in Velp een 50-jarige man uit Rheden uit de trein gehaald omdat hij dronken was. De man kreeg het in de trein aan de stok met de conducteur omdat hij ook geen treinkaartjes had. Daarnaast bleek de Rhedenaar in kennelijke staat van dronkenschap en zou hij andere reizigers hebben lastig gevallen. Omdat de man ook nog weigerde de trein te verlaten werd de politie erbij gehaald. Die nam de Rhedenaar mee naar het bureau om hem zijn roes uit te laten slapen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Door het gedrag van de man had het treinverkeer een half uur vertraging opgelopen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.