Home / Velp / Ho-Pin Tung in de prijzen

Ho-Pin Tung in de prijzen

Autocoureur Ho-Pin Tung uit Velp is benoemd tot The most Progressed Chinese Sportsperson 2009, omdat hij goede resultaten behaalde in de Superleage Formula. Deze benoeming vond plaats tijdens de gala-avond van de Chinese Autosportfederatie in Peking en werd gehouden door BQ Magazine, een lifestyle magazine van Peking. Ook mocht Tung onlangs een testrit maken voor het Formule 1 team van Renault. Eerder al reed hij in de BMW-bolide een aantal test-ronden.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.