Home / Tafeltennissers actief in Giesbeek

Tafeltennissers actief in Giesbeek

De tafeltennisspelers van G.S.V. ’38 uit Giesbeek strijden in de winterstop weer voor de hoogste clubeer in enkel- en dubbel spel. De vier best geplaatsten in de eindstand komen op zaterdag 30 januari wederom in de ring voor play-offs en finalewedstrijden. De vorm van die dag is dan bepalend voor wie zich echt als clubkampioen mag laten kronen. Op de maandagavonden 11 en 18 januari zijn de toernooien voor het dubbelspel gepland. Iedereen die deze wedstrijden bij wil wonen, kan terecht in het Kulturhus.
 

Lees ook

Spankerense boer Hans Nieuwenburg in de prijzen gevallen

SPANKEREN – Biologische boer Hans Nieuwenburg uit Spankeren heeft de Deltaplan Veehouderij prijs gewonnen in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.