Sfeervol Kerstconcert Spankeren

Zondagavond 20 December was een barre avond. De sneeuw heerste over Nederland, de treinen reden vrijwel niet meer, maar muziekvereniging Wilhelmina uit Spankeren voerde toch haar traditionele Kerstconcert uit.
In een vrijwel volle Petruskerk werd een stemmig concert gegeven. Jaqueline Bos (foto)zong de sterren van de hemel. Ook samenzang, de blokfluitgroep en het opleidingsorkest droegen bij tot een succesvolle avond. Dirigent Henrie Pastoor liet het orkest boven zichzelf uitstijgen door een indrukwekkende uitvoering van het koraal, ‘The Canterbury Coral’.

Voorzitter Kees Buter was zeer tevreden met de eerste uitvoering onder leiding van nieuwe dirigent Henrie Pastoor en voorspelt een succesvol 2010 voor de Spankerense vereniging. Na afloop van het concert werd de avond afgesloten onder het genot van een kopje koffie in de Kerkhorst.

www.wilhelmina-spankeren.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.