Rhederhof gaat voor miljoen van SBS 6

In het nieuwe SBS 6 programma Het mooiste Pand van Nederland maakt Villa Rhederhof in Rheden, samen met vijftien andere vervallen gebouwen in Nederland, kans op een prijs van 1 miljoen euro. Met dit bedrag kan het gebouw dat wint een fikse opknapbeurt ondergaan, zodat het kan worden behouden. Op 17 februari is de eerste uitzending en dan vallen meteen al acht van de zestien panden af nadat twee mensen van ieder pand een pitch met een presentatie over het gebouw hebben gehouden. Ieder pand wordt verdedigd door koppels die bestaan uit vertegenwoordigers en vrijwilligers van het oude gebouw. Zij strijden tegen elkaar door middel van het uitvoeren van verschillende opdrachten. Een vakkundige jury bepaalt uiteindelijk welke twee panden er doorgaan naar de finale. ‘Het mooiste Pand van Nederland’ begint met een kick-off uitzending die twee uur duurt. Het nieuwe programma wordt door Henk-Jan Smits en Nance gepresenteerd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.