Home / Hoenderloo / Ritmeester krijgt lintje

Ritmeester krijgt lintje

Marcel Ritmeester, directeur van het Nederlands Elektriciteits Museum in Hoenderloo, is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Loco-burgemeester Hans Wegman van de gemeente Apeldoorn overhandigde de directeur de versierselen die bij de benoeming horen, tijdens het 35-jarig jubileum van het museum. Ritmeester richtte in 1974 het museum samen met zijn vader op. Het museum is het enige werkende elektriciteitsmuseum van Nederland. Ieder jaar organiseert Ritmeester veilingen en radiomarkten in Hoenderloo.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.