Home / Empe / Springkampioenen Oortveldruiters

Springkampioenen Oortveldruiters

In het indoorseizoen zijn o.a. de selectie wedstrijden gehouden voor het springen met paarden. Deze wedstrijden vonden plaats in Laag-Soeren, Gorssel en Brummen. Uit de resultaten van deze drie selectiewedstrijden komt een kringkampioen naar voren. Hierbij hebben Sandy Castermans met Urban klasse-L (zie foto, hier nog outdoor) en Eva van de Weerd met Zazou klasse-B, de beste resultaten neergezet. Zij zijn beide kringkampioen geworden en mogen de Oortveldruiters vertegenwoordigen op de Gelderse Kampioenschappen op 13 februari 2010 in Wezep.
 

Lees ook

Wandeltocht met wijnproeverij

EMPE – De werkgroepVictory4All, Wijnkoperij Vriezekolk en Michel Hol (boswachter bij Natuurmonumenten) hielden een wandeltocht, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.