Home / Doesburg / Stadspartij wil beter re-integratiebeleid

Stadspartij wil beter re-integratiebeleid

De Stadspartij Doesburg heeft, na een onderzoek naar re-integratiebeleid in Doesburg, geconstateerd dat re-integratie nog steeds goed verloopt door de inzet van de medewerkers maar niet door het management. De Stadspartij vindt dat er voor het management verbeterpunten liggen in structuur, visie en beleid.

De stadspartij Doesburg heeft altijd aangegeven dat resultaatgericht werken en duidelijk inzicht een standpunt is en dat deze twee punten in de toekomst ook aandacht nodig hebben bij re-integratie. Daarom doet de partij aanbevelingen aan het college van burgemeester en wethouders voor het opzetten van het toekomstige re-integratiebeleid. Aanbevelingen zijn het insteken op beroepen in de zorg, het maatwerk moet meer groepsgericht ingevuld worden met afbakeningen en afrekenmomenten, het intensiever zoeken naar samenwerkingsvormen, het vergaren van kennis door een studiedag voor consulenten en samenwerkende partners en het beter afstemmen van vraag en aanbod binnen het werkgeversservicepunt.
 

Lees ook

Margreet Frankot leent werk van vader Roelof uit aan Raadskelder

DOESBURG – Stichting de Raadskelder in Doesburg heeft op het moment een bijzondere expositie. Margreet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.