Maatregelen Dieren en Velp rond jaarwisseling

De openbare orde rond het Callunaplein in Dieren en de Van Heeckerensstraat in Velp is de laatste jaren rondom de jaarwisseling ernstig verstoord. Om dit tijdens aankomend oud en nieuw zoveel mogelijk te voorkomen, hebben politie en de gemeente Rheden maatregelen getroffen. De bekende relschoppers van voorgaande jaren hebben in december een brief van de gemeente en de politie, in samenwerking met andere organisaties zoals het Openbaar Ministerie, ontvangen met daarin de mededeling dat zij zeer alert zullen reageren op strafbare feiten rond de jaarwisseling zoals vernielingen, openbaar dronkenschap en brandstichting. Ook zijn met Justitie afspraken gemaakt over de vervolging ervan. De ontvangers van de brief zijn bij (de) voorgaande jaarwisseling(en) in contact geweest met de politie. In de brief gaan de gemeente en de politie er van uit dat dit de komende jaarwisseling niet nodig zal zijn. De wijkagent is geïnformeerd over het feit wie de brief heeft ontvangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.