Scheidsrechtersavond Sportclub Brummen

Op initiatief van scheidsrechterscoördinator Wim Snelders werd onlangs in de kantine van Sportclub Brummen een bijeenkomst voor verenigingscheidsrechters gehouden. Ruim twintig clubarbiters waren aanwezig en daarnaast het merendeel van de speelsters van het eerste dameselftal van de voetbalclub. Rinus van Amersfoort, docent Scheidsrechterszaken KNVB, was naar Brummen gekomen om diverse zaken te bespreken en nadere uitleg te geven over de spelregels.

Er was aandacht voor wijzigingen van de spelregels, de buitenspelregel, de directe en de indirecte vrije trap en hoe om te gaan met spelerspassen. Tussen deze onderwerpen door werd er, naar het idee petje op, petje af, nog een quiz georganiseerd. De aanwezigen moesten door middel van het opsteken van een gele of een rode kaart het juiste antwoord geven op spelregelvragen en algemene voetbalvragen. Drogisterij Troost had een prijs beschikbaar gesteld, die werd gewonnen door Joop Breukink. Wim Snelders sprak een dankwoord uit aan het adres van Rinus van Amersfoort en de andere aanwezigen voor hun actieve rol bij deze geslaagde avond.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.