Home / Laag-Keppel / Scheidsrechtersavond Sportclub Brummen

Scheidsrechtersavond Sportclub Brummen

Op initiatief van scheidsrechterscoördinator Wim Snelders werd onlangs in de kantine van Sportclub Brummen een bijeenkomst voor verenigingscheidsrechters gehouden. Ruim twintig clubarbiters waren aanwezig en daarnaast het merendeel van de speelsters van het eerste dameselftal van de voetbalclub. Rinus van Amersfoort, docent Scheidsrechterszaken KNVB, was naar Brummen gekomen om diverse zaken te bespreken en nadere uitleg te geven over de spelregels.

Er was aandacht voor wijzigingen van de spelregels, de buitenspelregel, de directe en de indirecte vrije trap en hoe om te gaan met spelerspassen. Tussen deze onderwerpen door werd er, naar het idee petje op, petje af, nog een quiz georganiseerd. De aanwezigen moesten door middel van het opsteken van een gele of een rode kaart het juiste antwoord geven op spelregelvragen en algemene voetbalvragen. Drogisterij Troost had een prijs beschikbaar gesteld, die werd gewonnen door Joop Breukink. Wim Snelders sprak een dankwoord uit aan het adres van Rinus van Amersfoort en de andere aanwezigen voor hun actieve rol bij deze geslaagde avond.
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.