Tiemens lijsttrekker GroenLinks

Wethouder Harriët Tiemens wordt de lijsttrekker van GroenLinks tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010. Raadslid Jeanet Duursma staat op de tweede plaats van de kandidatenlijst.
GroenLinks noemt het ´uniek´ dat twee vrouwen de bovenste twee plaatsen op de lijst innemen. Tiemens is in 2007 als wethouder toegetreden tot het college van de gemeente Rheden. Daarvoor was zij gedurende een jaar fractievoorzitter in de gemeenteraad. De huidige fractievoorzitter Duursma zit sinds 2006 in de raad namens GroenLinks. Op de derde plaats staat huidig raadslid Dirk Reusink uit Dieren, gevolgd door Constans Pos en Pieter Groenewoud. ¨We hebben zowel jeugdig elan als grijs kapitaal op de lijst¨, laat GroenLinks weten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.