Home / Bronckhorst / Kandidatenlijst D66 Bronckhorst

Kandidatenlijst D66 Bronckhorst

De afdeling van Bronckhorst van D66 hield op 16 december een algemene ledenvergadering in Hotel Bakker in Vorden en daar werd het verkiezingsprogramma voor de periode 2010-2014 na een levendige discussie vastgesteld.

D66 nam afscheid van secretaris Wim van der Kraan. Voorzitter Paul Valk roemde de brede inzet van Van der Kraan gedurende twintig jaar als secretaris, raadslid en commissielid. Leo van Eden uit Hummelo is benoemd als secretaris.

De kandidatenlijst voor de verkiezingen van de gemeenteraad op 3 maart is op één Gaston Wouters uit Velswijk, op twee Johanna prick uit Vorden, op drie Anneke Hacquebard uit Hummelo, op vier Hilda Nijman uit Zelhem, op vijf Marcel Prop uit Vorden en daarna Paul Valk uit Vorden, Peter Starreveld uit Drempt, Rien Wabeke uit Vorden, Dionne Mooij uit Zelhem, Jan Willem Drijver uit Vorden, Wim van der Kraan uit Drempt en Lennart van Bolderick uit Vorden.

www.d66bronckhorst.nl
 

Lees ook

Bronckhorst is Wandelgemeente van het Jaar

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst is door wandelkrant Te Voet uitgeroepen tot Wandelgemeente van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.