Home / Laag-Keppel / Burgemeester wil mooi en veilig feest

Burgemeester wil mooi en veilig feest

De afgelopen jaren zijn de voorbereidingen op de jaarwisseling in de gemeente Brummen intensiever geworden. Het vandalisme en de vernielingen zijn tijdens de jaarwisseling minder geworden sinds de hardere aanpak en de samenwerking met welzijnsorganisaties, politie en woningstichtingen. Burgemeester Niels Joosten van de gemeente Brummen: “Laten we er samen voor zorgen dat ook de komende jaarwisseling voor iedereen een mooi en veilig feest wordt”.

Gemeente, ondernemers en inwoners ondervinden de laatste jaren schade door buitensporig gedrag rondom de jaarwisseling. Daarom worden er extra politiemensen en dorpswachten ingezet. De burgemeester roept ook inwoners op om overlastsituaties te melden en aangifte te doen met eventueel een getuigenisverklaring. Dit kan via tel. 0900 – 8844 en bij spoed via alarmnummer 112. Het is ook mogelijk om anoniem vernielingen, tips of illegaal vuurwerk door te geven via tel. 0800 – 7000 of via www.misdaadanoniem.nl.

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.