Home / Rozendaal / Logemann lijsttrekker PAK Rozendaal

Logemann lijsttrekker PAK Rozendaal

Anton Logemann is de nieuwe lijsttrekker van PAK Rozendaal. Hij volgt daarmee Hugo Korstanje op, die nu fractievoorzitter is van PAK in de gemeenteraad. Logemann is de afgelopen vier jaar raadslid geweest voor deze partij. Nummer twee op de PAK-lijst is Barend van der Plas, nu actief als woordvoerder sociale zaken in de commissie van advies van de gemeente. Op de derde plaats staat Chris Schmidt. PAK gaat de komende gemeenteraadsverkiezing in met een programma waarin de thema’s groen, duurzaam en samen centraal staan.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.