Home / Loenen / Moeite voor een hapje eten

Moeite voor een hapje eten

Schapen blijven ook met dit winterweer gewoon in de weide lopen. Vooral de zwarte schapen vallen op in de witte sneeuw. De schapen blijven alle moeite doen om onder de sneeuw toch nog een paar sprietjes gras te vinden. Ze blijven gewoon aan het scharrelen in het barre winterlandschap. De schapenhouder voert wel bij met brokken en hooi van de drachtige schapen hebben voeding nodig voor het ontwikkelen van de lammeren – foto Martien Kobussen
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.