Home / Dieren / Help Sami

Help Sami

Werkgroep Help Sami is de afgelopen maanden bezig geweest met het regelen van papieren, verzekeringen, scholen voor Sami en Maria, revalidatie van Sami en Nederlandse les voor het hele gezin. Omdat dit alles veel werk is, zoekt de werkgroep mensen die de Nederlandse les over willen nemen. De bedoeling is dat de ouders van Sami, Adi en Roxanne twee keer in de week een uurtje les krijgen. Iedereen die dit wil doen kan bellen naar Clarita via tel.: 0313 – 450088 of een e-mail sturen naar info@helpsami.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.