Home / Laag-Keppel / Vuurwerk op De Hazenberg

Vuurwerk op De Hazenberg

De firma Rutgers (Fixet Brummen) presenteerde haar collectie vuurwerk voor de komende jaarwisseling. De show vond plaats op het hoofdveld van Sp Brummen op sportpark De Hazenberg. Dat vuurwerk nog steeds een grote aantrekkingskracht heeft op de mens, bleek uit het aantal bezoekers van het evenement. Ongeveer tweeduizend belangstellenden omzoomden de arena van de voetbalvereniging. Prachtige groene, blauwe en rode vuurballen werden de lucht ingeschoten en het was genieten voor het publiek. De nadruk lag op kleur en variatie en minder op geluid. Het vuurwerk werd rond de middenstip ontstoken en dat gebeurde door professionals. In de kantine van Sportclub Brummen was een warm kopje koffie verkrijgbaar. Na afloop van de show konden belangstellenden een ingevulde bestellijst inleveren bij medewerkers van de fa. Rutgers, waardoor ze in ieder geval verzekerd zijn van (sier)vuurwerk tijdens oud en nieuw.
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.