Riant met drie auto’s naar Scandinavië

Riant Equestrian Centre in Beekbergen is met maar liefst drie teams vertegenwoordigd tijdens de Arctic Challenge Tour 2010. De teams, elk bestaande uit twee personen, nemen van 17 tot en met 23 januari deel aan de zware uitdaging per auto door Scandinavië.

Lid van het organisatiecomité van de internationale menwedstrijd op Riant, Jim Greveling, is samen met Waldrick Roelofsen, na zijn succesvolle debuut in 2009, opnieuw van de partij. Het tweede team wordt gevormd door Businessclub Riant lid Eef van Ralen, die met Reinier Peek een duo vormt. Petro Greveling en Marco Voorthuijsen besturen de derde Riant auto.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie op Riant Equestrian Centre op zondag 10 januari worden de drie teams met hun auto’s aan de supporters gepresenteerd. Evenals vorig jaar rijden de Riant teams mee om een goed doel te steunen. In 2010 is dat de Stichting Dolidi Ndano, die zich inzet voor kansarme kinderen in Centraal Sulawesi Indonesië. Zij bieden onderdak, begeleiding en opleiding tot zij de leeftijd hebben om te gaan studeren, werken en of zelfstandig kunnen gaan wonen. Het doel is om per team 10.000 euro in te zamelen om tot het totaalbedrag van 30.000 euro te komen voor de realisatie van het kinderopvanghuis van Stichting Dolidi Ndano.

www.riantchallenge.nl; www.dolidi-ndano-towale.com
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.