Home / Velp / Joop Eimers erelid VVO

Joop Eimers erelid VVO

Tijdens de afgelopen ledenvergadering van voetbalvereniging VVO uit Velp is de heer Noel Holtus benoemd tot penningmeester en de heer Joop Eimers is benoemd tot erelid voor zijn jarenlange verdiensten voor de vereniging.
Tijdens de nieuwjaarsreceptie op zondag 3 januari om 16.00 uur worden er een aantal leden gehuldigd voor hun langdurige lidmaatschap. Deze keer zijn dat de heren Martin Tuit, Walter Wevelcate, Adrie van der Waal, Joop Eimers, Gerrit van Mourik en Jan Zuiderhoek.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.