Home / Loenen / Nijlganzen de kluts kwijt

Nijlganzen de kluts kwijt

Nijlganzen grazen meestal in koppels op de weilanden in de buurt van de IJssel. Door de invallende winter met sneeuw en ijs zijn ze de kluts een beetje kwijt geraakt. We ontdekten woensdag een groepje Nijlganzen in de buurtschap De Achterste Molen in Loenen. Ze liepen wat verloren in de sneeuw midden in het weiland. Niks geen voedsel. Een half uur later waren ze weer vertrokken op zoek naar een betere plek… – foto Martien Kobussen

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.