Home / Hoenderloo / Peter Hölisch uit Hoenderloo schrijft jeugdboek

Peter Hölisch uit Hoenderloo schrijft jeugdboek

Schrijver Peter Hölisch uit Hoenderloo heeft het nieuwe jeugdboek De Regenmaker geschreven op initiatief van Rotaryclub Apeldoorn-Zuid. De Regenkamer is voorzien van sfeervolle illustraties en een kleurrijke omslag gemaakt door kunstenaar HansPeter Nagtegaal. De opbrengst van het boek is geheel bestemd voor het goede doel De Herberg in Apeldoorn. Het boek is bedoeld voor kinderen van tien tot en met achtentachtig jaar die van avonturen houden. Het 265 bladzijden tellende boek vertelt een verhaal dat zich afspeelt in de bronstijd, meer dan 3000 jaar geleden. De hoofdpersoon is een dertienjarige jongen die vele spannende avonturen beleeft. Het boek kost 15 euro en is verkrijgbaar in de regionale boekhandels.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.