Gerrit Nikkels winnaar snelschaken

De Eerbeekse Schaakclub heeft 2009 afgesloten met een gezellig avondje snelschaken. In de verschillende poules werden eerst tegen wisselende partners partijen van 7,5 minuten gespeeld en in de eindronde werd de speelduur beperkt tot 5 minuten per partij.
Aan het einde van de avond kwam Gerrit Nikkels als winnaar uit de bus. Op de tweede plaats Gerrit van der Spreng, Wim Geurink werd derde en Henk van Gijtenbeek en Hans Tangh eindigden broederlijk op een gedeelde vierde plaats. Henk de Bruin werd zesde.
Na de kerstvakantie hervat de Eerbeekse Schaakclub op donderdag 7 januari haar wekelijkse clubavonden in het Tjark Rikscentrum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.