Geld Anjerfonds voor muziekverenigingen

Het bestuur van het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland heeft in het vierde kwartaal van 2009 garantiebedragen toegekend voor achtenzestig culturele projecten. Het totaalbedrag is 138.250 euro. Muziekvereniging Eendracht uit Eerbeek is 4.000 euro toegekend voor de aanschaf van instrumenten. Vereniging March & Showband uit Rheden is 1.500 euro toegekend voor de taptoe en play-inn.

De toegekende bedragen zijn garanties en dat betekent dat de bedragen op basis van een afrekening worden uitgekeerd. Dus pas als het project heeft plaatsgevonden en alleen als het achteraf nodig blijkt. Voor apparatuur, kleding en instrumenten wordt een percentage van de totale kosten toegekend.

www.cultuurfonds.nl/Gelderland 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.